Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΩ ΠΩ ΞΕΝΕΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑ

Ε! λοιπόν παιδιά το τι ξενέρα μπορείς να φας ώρες ώρες δεν φαντάζεστε. 
Καθόμουν λοιπόν στο ιντερνετ και έψαχνα για διάφορες ιδέες για τον γάμο μου και τι να δώ; Ένα σωρό ξενέρωτα πράγματα που για άλλα αηδιάζεις ενώ για κάτι άλλα γελάς από την ξενέρωτη ξενέρα. Εκεί που ψαχνόμουν λοιπόν βλέπω την παρακάτω εικόνα:


ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Μα είναι τώρα νιπτήρας αυτός; Νιπτήρας σε σχήμα αφτιού. ΧΑΧΑΧΑ!!! Που ξανακούστηκε αυτό ρε παιδιά; Μα ποιος ξενέρωτος μπορεί να έχει τέτοιες ιδέες; ΧΑΧΑΧΑ!!! Από πού κι ως που αφτί; Μήπως για να ακούς καλύτερα το νερό που τρέχει; ΧΑΧΑΧΑ!!! Μήπως για να σου θυμίζει να καθαρίζεις τα αφτιά σου πιο συχνά; ΧΑΧΑΧΑ!!! Πω Πω τι θα λέει αυτός που έχει αυτόν τον νιπτήρα κάθε φορά που τον χρησιμοποιεί!!! «Γυναίκα πλύθηκα και την άκουσα»!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Θα σου λέει η γυναίκα σου ότι καθάρισε τα αφτιά και εσύ δεν θα ξέρεις για ποια αφτιά θα μιλάει!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Πολύ ξενέρωτος νιπτήρας πάντως… πολύ ξενέρα!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

Μετά εκεί που συνέχισα να ψάχνω είδη γάμου να και η επόμενη ξενερωματάρα:


Μπλιάχ μπλιάχ!!! Σαπούνι που βγαίνει από σύστημα μύτης σαν μίξα!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Μα πως μπορεί κανείς να πλένετε από εκεί και να νοιώθει καθαρός; Τι ξενέρα Θεέ μου!!! Ποιος έξυπνος πανξενέρωτος το ανακάλυψε; Ποιος θα βάλει τέτοιο συνάχι στο σπίτι του ή στο μαγαζί του; ΧΑΧΑΧΑ!!! Να πας τώρα σε εστιατόριο να φας και ξαφνικά να σου έρθει κατούρημα… πας μετά να πλύνεις τα χέρια που; ΧΑΧΑΧΑ!!! Κάτσε και συνέχισε το φαί σου μετά!!! Μπλιάχ… ΧΑΧΑΧΑ!!! Πάει, χάλασε ο κόσμος! Ποιος μιξιάρης ξενέρωτος το σκέφτηκε αυτό το μίξωμα; ΧΑΧΑΧΑ! Μάλλον θα ήταν συναχωμένος την ώρα της ιδέας!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Πω πω ξενέρα ρε παιδί μου!!! Είναι σαν να έρθει τώρα ένας που πουλάει αρώματα και το μπουκαλάκι να είναι κό**ς!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Το βάζεις; ΧΑΧΑΧΑ!!! Εδώ πας να αρωματιστείς… όχι να σε κλά***ν!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

Κι αφού ξενέρωσα για άλλη μια φορά, συνέχισα το ψάξιμο για το γάμο και τι να δω; Την χειρότερη ξενέρα όλων των εποχών. Μα δείτε:


Τράβα κάνε μπάνιο… και να αισθανθείς καθαρός… ΧΑΧΑΧΑ!!! Μα πόσο ξενέροτος μπορεί να είναι κάποιος που θα μου κρεμάσει στο μπάνιο του αυτό το έγκλημα; ΧΑΧΑΧΑ!!! Να πάρεις τώρα και να κρεμάσεις αυτή την κουρτίνα στο μπάνιο σου, να μην το ξέρει ο άντρας σου και ξαφνικά εκεί που γυρνά απο την δουλειά να έρθει για κατούρημα την ώρα που κάνεις ντους και να κοψοχολιάσει με το μακελιό που θα αντικρίσει και ουρλιάζοντας να σου πάρει την αστυνομία και το 166… και όπως θα ανέβουν η αστυνομία και το 166 στο διαμέρισμα να με αντικρίσουν με μπουρνούζι και με πετσέτα στο κεφάλι… να τους πω τι; Να η καινούργια μας κουρτίνα; ΧΑΧΑΧΑ!!! Χάθηκαν τα λουλουδάκια; Χάθηκαν τα πουλάκια και τα αφηρημένα σχεδιάκια; Η ξενέρα της ξενέρας την ξενέρα Ω ξενέρωμα!

Κι αφού έφαγα κι αυτήν την ξενέρα… να και η επόμενη στο καπάκι. Μα κοιτάξτε να "τρέξουν τα σάλια σας":


ΧΑΧΑΧΑ!!! Τι άλλο θα δούμε; Πείτε μου εσείς; ΧΑΧΑΧΑ!!! Φανταστείτε να σας βγάλει και γλώσσα αυτός!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Μα και καμιά κακή λέξη να πει και να θες να του βάλεις πιπέρι, δεν σε φτάνει ένα τσουβάλι για να την καταλάβει! ΧΑΧΑΧΑ!!! Μα και παγωτό να θέλει να γλύψει δεν του φτάνει ένα βαρέλι γιατί το χωνάκι δεν το συζητάμε… θα το τυλίξει σαν βόας. ΧΑΧΑΧΑ!!! Άσε που θα πρέπει να το γλύφει απο το απέναντι τετράγωνο... ΧΑΧΑΧΑ!!! Κρίμα το χωνάκι!!! Αν την βγάλει στην θάλασσα μπορεί και να την περάσεις για πλοκάμι χταποδιού!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! Ξενερώνεις τώρα ή όχι; Κάθεται τώρα εκεί ο γλωσσαράς, μοστράρει την γαϊδουρινή του γλώσσα και οι υπόλοιποι του την τραβάνε λες και τραβάνε το χαρτάκι με το νούμερο αναμονής στην Εθνική Τράπεζα! ΧΑΧΑΧΑ!!! 

Άντε τώρα να μου έρθει έμπνευση για το γάμο μου!!! Ξενέρα μέχρι θανάτου ρε παιδί μου!!! Τελικά ξενέρωσα τόσο πολύ που έκλεισα τον υπολογιστή και έπλυνα τα χέρια μου σε ένα φυσιολογικό νιπτήρα... τον νιπτήρα μου, με σαπουνάκι που εκτοξεύετε απο ένα φυσιολογικό μπουκαλάκι απο κοχιλάκια... το σαπούνι μου και έκανα ένα μπάνιο πίσω απο μια κλασική κουρτίνα μπάνιου με βολάν μονόχρωμη... το μπάνιο μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου