Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..



Θα ήθελα να παρακαλέσω ευγενικά κάποιους ανεδής και θρασύδειλους να μην σχολιάζουν χυδαία στο μπλόγκ μου καθώς και στο cbox που υπαρχει καθαρά και μόνο για να πούμε ενα γεια μεταξύ μας, να συζητησουμε κατι η ακομα να αστειευτουμε και εκφραστουμε εμεις που γνωριζομαστε μεταξυ μας.

Κάθε ενας μας διατηρει και εχει ενα η περισσοτερα ιστολογια ανάλογα τις προτιμησεις του.
Σκοπός μας ειναι να εκφράσουμε καποια πράγματα..αλλοι προσωπικά αλλοι πολιτικά αλλοι ενδιαφερονται απλα να περάσουν την ώρα τους διαβάζοντας και μαθαινοντας απο αυτά.

Εδώ ολοι μας συστηθηκαμε με Ονομα,Επώνυμο περιοχη και οτι αλλο ο καθενας θέλει να πει.
Αναρτήσαμε και αναρτηουμε προσωπικες μας φωτογραφιες για να εχουν την δυνατοτητα οι συναναγνώστες μας να γνωρίζουν με ποιον μιλουν και οχι για να σχολιαζουν χυδαια και ανωνυμα την εξωτερικη μας εμφανιση.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ.

Μοιραζόμαστε προσωπικες στιγμες, εμπειριες, θέματα που λιγο πολυ απασχολουν όλους μας και θέλουμε να τα σχολιασουμε, να τα συζητησουμε να ακουσουμε απόψεις, να βελτιωθουμε ισως.

Οι ανθρωπινες σχέσεις εχουν δυσκολέψει οι ωρες που περνάμε πλεον στο διαδικτυο ειναι αρκετες και καθένας το εκμεταλευετε οπως ο ιδιος επιθυμει.

Τα ιστολογια δεν ειναι ο καταληλος χωρος για γνωριμιες και φλερτ οποιασδηποτε κατηγοριας.

Προσωπικα ο λογος που δημιουργησα αυτο το ιστολογιο εχει μεγαλη σημασια για εμενα το αγαπω ιδιαιτερα και το φροντιζω οσο καλυτερα μπορω.Θεωρω οτι ειναι σοβαροτατο και αυτο μου δειχνουν και οι αναγνώστες μου που με σεβασμο το επισκεπτονται και με τιμουν με τα σχολια τους.
Εχω γνωρίσει εδω σοβαροτατους κυριους και κυριες με πολυ καλοστημενα ιστολογια και περισσοτερο αψογη συμπεριφορα.


Αν καποιος επιθυμει να κανει οποιαδηποτε γνωριμια η να φλερταρει ...ευτυχως υπαρχουν δεκαδες τετοια καναλια και sites τα οποια μπορει να επισκεφθει και να ικανοποιησει τα γουστα του.!!
Το δικο μου ιστολογιο, ο δικος μου χωρος δεν προσφερετε για τετοιες καταστασεις.

Στον δικο μου χώρο ειναι καλοδεχουμενοι ολοι και ολες οπως ομορφα με δεχονται κι εμενα στους δικους τους χώρους και μοιραζονται μαζι μου προσωπικες τους στιγμες.


Με την ευκαιρια αυτη να σας πω οτι ο χρόνος μου ειναι ελαχιστος πλεον λογω δουλειας...αυτο φαινεται και απο τις αναρτησεις μου που εχουν μειωθει, σας επισκεπτομαι οσο περισσοτερο μπορω σας διαβαζω και μου λειπετε.

Η αναρτηση αυτη θα παραμεινει για αρκετες μερες ...θελω οσοι με τιμουν με την επισκεψη τους να το διαβασουν.

Συγνωμη αν σας κουρασα ηθελα και αυτο να το μοιραστω μαζι σας..

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΦΙΛΙΑ

22 σχόλια:

  1. Kαλημερα Φωτεινη. Πριν μερικες μερες χρειαστηκε να απαντησω σε καποιον καοηθη ο οποιος κριτικαρει με αηθη τροπο ιστολιγια που δεν συμβαδιζουν με την αισθητικη του.
    Η απαντηση μου ειναι εδω
    http://apatitavuna.blogspot.com/2009/05/blog-post_18.html#comments
    Φυσικα δεν εχω την απαιτηση το μπλοκ μου να διαβαζετε απ ολους λογω και του ιδιαιτερου περιεχομενου των αναρτησεων μου αλλα συμφωνω απολυτα με τις θεσεις που εδω διατυπωνεις
    Καλη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To διατύπωσες πολύ καλά.
    Όμως παρόμοιες κακοήθειες πάντα θα υπάρχουν, απλά δεν θα πρέπει να σε στεναχωρούν.
    Τις προσπερνάς και πας παρακάτω.
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή σου μέρα ,γλυκειά μου Φωτεινή!σε συγχαίρω για αυτήν σου,την ανάρτηση!!!Να αγιάσει το στόμα σου που λένε!!!έχεις απόλυτα δίκηο σε ότι λες και σε βρίσκω και πολύ επιεικής για τους θρασύδειλους που εκμεταλλεύονται,την φιλοξενία μας σε τόσο σοβαρά μπλόγκ, όπως θέλω να πιστεύω ότι έχουμε...όλοι μας που είμαστε σ'αυτήν την μπλογκοπαρέα...μάλλον έχουν μπερδευθεί, αν νομίζουν και ας μου επιτραπεί η έκφραση, ότι μπορούν να κάνουν καμάκι μέσα απο εδώ....υπάρχουν ειδικά μπλόγκ,του δικού τους επιπέδου, που μπορούν να εκφρασθούν και να κάνουν ότι θέλουν ελεύθερα,αλλά μακρυά απο εμάς,γιατί όπως πολύ σωστά λές και μπράβο σου, εμείς εδώ κάνουμε αναφορές και σχόλια, που βγαίνουν , μέσα απο τη ψυχή μας,και απο εμπειρίες της καθημερινής μας ζωής!!!!να είσαι καλά κορίτσι μου και καλή μας εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι όντως απαράδεκτο αυτό που βλέπω στο c-Box. Αυτός ειδικά ο άγνωστος αλλά και οι άλλοι δυο πιο κάτω δεν σέβονται ούτε εσένα (ειδικά που είσαι και μητέρα), ούτε το μπλόκ σου, αλλά και ούτε τους αναγνώστες σου. Εντέλει βέβαια δεν σέβονται τους εαυτούς τους. Εδώ ακόμα και στο δικό μου Πατριωτικό μπλοκ γράφουν ορισμένες διάφορες μαντινάδες και μάλιστα προκλητικές. Για την Τουρκική προκλητικότητα τους μιλάς… το μυαλό τους στο γαμήσι…. Τι να πεις!
    Όταν δεν υπάρχει μια στοιχειώδη σοβαρότητα στον άνθρωπο, είτε αυτός είναι άνδρας είτε αυτή είναι γυναίκα τότε τι περιμένεις; Πολλοί άνθρωποι έχουν παρεκτραπεί τελείως. Δεν σέβονται, δεν νοιώθουν… είναι ζώα. Ο σεβασμός δεν θέλει μόρφωση. Ο αλληλοσεβασμός είναι θέμα ανθρωπιάς και είναι υποχρέωση όλων μας.
    Φωτεινούλα μην εξάπτεσαι… το μπλοκ σου είναι πολύ σοβαρό και θα παραμείνει έτσι. Άλλωστε όλοι οι αναγνώστες σου, σου το δείχνουν και σου το επιβεβαιώνουν καθημερινά.
    Θα πάρω την αυθαίρετη άδεια σου Φωτεινή και θα απαντήσω λοιπόν κι εγώ με την σειρά μου σε όλους αυτούς τους κακόγουστους επισκέπτες:
    «Κύριοι» η σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα η δημόσια σεξουαλική παρενόχληση είναι κοινώς κατακριτέα.
    Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι επιζητούν πραγματική αγάπη και ψυχικό στήριγμα,
    σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι επιζητούν –ανάλογα με τα θέλω τους- μέσα από το διαδίκτυο λίγη ανθρώπινη παρέα και αγνή συντροφιά,
    σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται αργά και σταθερά ότι οι εποχές που θα ακολουθήσουν δεν θα είναι εύκολες για τα παιδιά τους,
    σε μια εποχή όπου η μοναξιά και η περιορισμένη ελευθερία χρόνου μας έχει μαντρώσει στα σπίτια μας,
    σε μια εποχή όπου η ανθρωπιά διατηρείτε με νύχια και με δόντια,
    σε μια εποχή όπου η βία καταστρέφει ότι πιο όμορφο στον κόσμο αυτό,
    σε μια εποχή όπου ο σεβασμός ενταφιάστηκε από την χυδαιότητα,
    ….
    σε μια τέτοια εποχή λοιπόν, ορισμένοι άνθρωποι όπως οι συγκεκριμένοι προσπαθούν να γελοιοποιήσουν κάτι όμορφο… να το κάνουν σαν τα μούτρα τους.
    Το μπλοκ της Φωτεινής όπως και πολλά άλλα μπλοκς είναι ένα στέκι φιλικό, ένα σπίτι όπου περνάς όμορφα, είναι ένας χώρος φιλικότατος όπου γίνονται σοβαροί διάλογοι, όπου κυριαρχεί και το χιούμορ, καμιά φορά ξεδιπλώνονται και οι αντιπαραθέσεις… όμορφα πράγματα… ανθρώπινα πάνω απ’ όλα.
    Καταδικάζω λοιπόν αυτή την ανωριμότητα και αυτή την χυδαιότητα. Άντρας είναι αυτός που έχει τα αρχίδια με όνομα και επίθετο να βγει μπροστά και να πει αυτά που θέλει και αυτά που πρέπει. Αλλά τέτοιοι «άνδρες» οπαδοί του στρουθοκαμηλισμού και του γυναικουλισμού πάντα θα υπάρχουν δυστυχώς, ειδικά στην χώρα μας.

    Επειδή κι εγω το μπλοκ αυτό το αγαπώ πολύ, το νοιώθω σαν δικό μου και ότι αγαπάω τον προσέχω και το προστατεύω με όλες μου τις δυνάμεις…
    …ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ …

    Φωτεινή όλοι μας είμαστε γύρω σου… και γελάμε με τους ανόητους και ανώριμους αυτού του είδους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστιχως η καφριλα στο νετ ειναι μεγαλη .... και εχει περασει δυσχτιχως οτι για να μιλας ή να εισαι στο νετ ....ψαχνεις γκομενο/α
    τι να πεις..

    καλημερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φωτεινή τουλάχιστον στα σχόλια
    μπορείς να απενεργοποιήσεις τους ανώνυμους
    και να ξέρεις με ποιόν μιλάς
    υπομονή και να προσέχεις μην κουράζεσε πολύ
    καλό σου απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φωτεινή πολύ καλά τα είπες.....
    Τα φιλιά μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Φωτεινή,
    πριν λίγες μέρες μου συνέβει το εξής: μπήκαν κάποιοι και στο δικό μου το μπλογκ και μου άφησαν κακοήθη σχόλια. Δεν απάντησα καθόλου. Το κακό για κάποιον είναι να μην ασχολείται κανένας μαζί του, γιατί εάν ασχοληθείς έστω και αρνητικά, σημαίνει ότι του δίνεις αξία. Πάντως συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις στην ανάρτησή σου! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το δικαιωμα να μη διαβάζει αυτό που δεν του αρέσει το έχει μα και εσύ, κι εγώ και ο οποιδήποτε έχουμε το δικαίωμα να πιστεύουμε σε ότι πιστεύουμε.Αυτό είναι Δημοκρατία.Μπορεί να μη συμφωνώ με κάποια πράγματα μα το να κρίνω είναι λανθασμένη ενέγεια και μάλιστα να κρίνω με άσεμνο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φωτεινή μου σε καταλαβαίνω,
    Το ίδιο έχει συμβεί στους περισσότερους από μας.
    Πάντα θα υπάρχουν μερικοί που θεωρούν πως έτσι περνά ωραία η ώρα τους.
    Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε κανέναν, ο καθένας έχει το επίπεδο του και αυτό φαίνεται από τις πράξεις του.
    Μην σε στεναχωρούν αυτά έχω «ακούσει» κι εγώ πολλά !
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπράβο σου για τον ωραίο τρόπο που απάντησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα καί να εισαι παντα καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγω θα πω μονο την καλημερα μου μ εχουν καλυψει οι παραπανω φιλοι.εχεις δικιο σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω θα σου πω οτι.....

    Οσα δεν φτανουν οι αλεπουδες τα κανουν......κρεμασταρια....
    Δεν αξιζει να χαλιεσαι με τετιου ειδους σχολια...

    Κανεις καλη δουλεια και ετσι να συνεχισεις...

    Την καληνυχτα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έχεις δίκιο Φωτεινάκι... πολύ δίκιο...
    να είσαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα τόχουμε ξαναπεί:
    Η ψηφιακή κοινωνία του διαδίκτυου, δεν διαφέρει σε τίποτα από την κανονική, τη ζωντανή. Οι ίδιοι άνθρωποι υπάρχουν και στις δύο.
    Τι ψηφιακός δηλαδή μαλάκας, τι αναλογικός. Πιάσε τ' αβγό και κούρευτο που λένε!
    Όσο για τους ανώνυμους, μη τους δίνεις σημασία. Εδώ δεν δίνουν οι ίδιοι σημασία στον εαυτό τους και κρύβονται, θα τους δώσεις εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαίρομαι που τα λες έξω απ΄τα δόντια!Δυστυχώς είναι και το net ο καθρέπτης της κοινωνίας μας!
    Ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει και να καταλάβει απ΄το λόγο τον αναγνώστη και σχολιαστή του.
    Απλώς τους αγνοούμε και κρατάμε αυτούς που ταιριάζουν με μας.
    Να'σαι καλά και καλό ΣΒΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φωτεινή μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα!
    Έτσι αναγκάστηκα κι εγώ να απενεργοποιήσω τους ανώνυμους... κι όσο για το cbox έχω σβήσει κάποια χυδαία λόγια! Δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι επίπεδο! Και μη νομίζεις... μπορεί να σου συμβεί κι από επωνύμους...

    Να είσαι καλά εύχομαι καλή μου...
    και μην αφήσεις αυτά τα ατυχή γεγονότα
    να επηρεάσουν την αγάπη σου γι αυτή
    την δική σου προσωπική γωνιά!
    Στο λέω γιατί κι εγώ για ένα διάστημα μπλόκαρα
    και ήθελα να το κλείσω...
    όμως είμαι ακόμη εδώ, γιατί αγαπώ πολύ
    να γράφω και να μοιράζομαι με φίλους που εκτιμώ!

    Καλή δυναμη λοιπόν και καλή συνέχεια...
    πέρα από την έλειψη χρόνου, που όλοι λίγο πολύ βιώνουμε... χαίρομαι πάντα να σε επισκέπτομαι!

    πολλά μαργαριταρένια φιλιά ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχώς αγαπητή μου υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια.Μη στεναχωριέσαι ο κάθε διεστραμένος βρίσκει το καμουφλάζ πίσω απο την ανωνυμία του στα blogs.Συνέχισε και ξεχώρισε τους ανθρώπους.Σε ευχαριστώ για την φιλοξενεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ..μη δινεις σημασια στον καθενα..και μη χαλας τη "ζαχαρενια" σου! :)

    Καλημερα Φωτεινη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ.ΚΛΕΙΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ! ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ... ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ. ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΩ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή