Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΑΠΟ ΣΩΚΡΑΤΗΣ...


OXI ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ.

Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

***
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΤΥΧΕ… ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ –ΔΗΘΕΝ- ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
***
ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΩΣ.
***
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
***
ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
***
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ: «ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ»; «ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ»; ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: «ΟΧΙ», ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» ΕΙΝΑΙ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ… ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ», ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.
***
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΥΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ; ΜΠΟΥΡΔΕΣ… ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ; ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ; ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.

http://molonlabe-socrates.blogspot.com/2009/08/blog-post_6688.html



Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από χώρα σε χώρα -στην αγγλική-
BIOTERRORISM EVIDENCE
CRIMINAL CHARGES
Injunction Mass Vaccinations.docx
Bilderberg(*), εμβόλια και "γρίπη των χοίρων"
Σύμφωνα με την "ημερησία" η Ελλάδα έχει παραγγείλει 2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.Το θέμα είναι πως αυτές οι εταιρίες είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! ) σε διάφορες χώρες με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Διεθνής "συμμορία" σχεδιάζει μαζική γενοκτονία )Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία -όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση... !Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία! -γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στια κοινότητες τους!Το 1918 η Ελλάδα είχε γλιτώσει το "μαύρο θάνατο" επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί -περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο!Σήμερα όμως κινδυνεύουμε από τα εμβόλια!Στην Νέα Ζηλανδία ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της χώρας τους στα νύχια της ΠΟΥ! όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς!Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗκαι να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών! Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω εταιριών στη χώρα και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στην ΕΛΛΑΔΑ _Παρακαλώ ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε ΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑΝΙΚΟΣ... γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς!Ενημερωθείτε και υπογράψτε στο Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.




3 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια Φωτεινη για το μπλοκ σου.
    Μπραβω που ασχολήσε και με αλλα θεματα που αφορουν τους συνανθρωπους μας και κυριως τα παιδια μας.
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ
    ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΛΥΜΕΝΟ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ... ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ... ΚΑΘΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φώναξε..

    μακάρι να σε ακούσουν και οι υπόλοιποι..

    μακάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το θέμα λεπτό
    για κραυγές και μεγάλα λόγια
    μεγάλη προσοχή

    καλη σου νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή