Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

O AH BΑΣΙΛΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...

Παραμονές Χριστουγένων -χθες βράδυ- σκηνοθετήσαμε με το Σωκράτη την επίσκεψη του Αη Βασίλη στο σπίτι μας για τα παιδιά. Είχε πολύ πλάκα. Ο Σωκράτης ντύθηκε Άγιος Βασίλης... χο χο χο!!! Έβαλε και μια μαξιλάρα για κοιλιά και ούτε εγώ δεν τον αναγνώρισα... χα χα χα!!!
Αφού βάλαμε λοιπόν νωρίτερα τον Ηλία μου για ύπνο στο δωμάτιό του, μαζί με τα ξαδερφάκια του... 23:55 ξαφνικά άκουσα καμπανάκια έξω απο το μπαλκόνι...
...και τσούουουπ να τον έξω απο το παράθυρο... μα τι τέλεια... ο Αη Βασίλης. Και πριν καλά καλά το πω....
...τσουπ μπήκε στο σπίτι γεμάτος χαρά... "ΧΟ ΧΟ ΧΟ χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα" φώναξε με την βροντερή φωνή του...
...και αμέσως σήκωσε το σακί του με τα δώραα που κρατούσε για τα παιδάκια...
Έτρεξα αμέσως και ξύπνησα τον Ηλία...
...και τα ανήψια μου...
...μαστουρωμένα απο τον ύπνο δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο Φράγκυ (δεξια στην εικόνα) φοβήθηκε για μια στιγμή και δεν ήθελε καν να βλέπει... χα χα χα!!!
Την ώρα εκείνη ο Αη Βασίλης είχε σκύψει και τοποθετούσε τα δώρα κάτω απο το δέντρο, ενώ γελούσε κάτω απο τα μούσια του...
Μετά απο αυτό, με αργό βηματισμό ο Αη Βασίλης κατευθύνθηκε προς την έξοδο του σπιτιού, αφού προηγουμένος δοκίμασε και το γάλα που του είχαν αφήσει τα παιδιά στο τραπέζι της κουζίνας.
... κατέβηκε τα σκαλιά...
... και έφυγε απο το σπίτι ...
...τα δώρα των παιδιών που άφησε ο Αη Βασίλης
...πολλα πολλά δώρα...
... και ομορφοστολισμένα δώρα για όλα τα παιδάκια, ακόμα και για τα γειτονόπουλα...
... χαζέψανε τα πιτσιρίκια. Τώρα πιστέψανε στο Αη Βασίλη επιτέλους!!! Το εύχομαι δηλαδή. Το σίγουρο είναι οτι μετά απο εμένα και τον Σωκράτη... τύφλα να έχει ο Φώσκολος... ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!!

2 σχόλια:

  1. πολύ πολύ γλυκό φίλη μου!... το είδα και δεν άντεξα να μη σου γράψω! Πολλές τρυφερές ευχές για όλα τα παιδιά του κόσμου (Μικρά ,,,και Μεγάλα !!!)
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή