Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ...?!?!?


Συμβαίνει πολλές φόρες να βλέπουμε γύρω μας γνωστούς ή ακόμη μπορεί να έχει συμβεί και σε μας τους ιδίους, αυτό που λέγεται αλλαγή συμπεριφοράς ή καλύτερα αλλαγή στην στάση ζωής που είχαμε μέχρι τώρα!


Ναι - ναι, μην το βλέπετε ακατόρθωτο, συμβαίνει... !
Είναι αυτό που λέμε βρήκε το δάσκαλο του !
Αυτό συμβαίνει λοιπόν, ο καθένας από εμάς έχει τον δάσκαλο του !
Μιλώ για αυτούς τους ανθρώπους, που σε όλες τις σχέσεις που είχαν ήταν αδιάφοροι, εγωιστές, αλλόκοτοι, αναίσθητοι, ίσως και εκμεταλλευτές.

Δεν πιστεύουν στο γάμο ή στις μακροχρόνιες σχέσεις ή στην αγάπη…
Ώσπου κάποια στιγμή ξαφνικά, γίνονται αρνάκια. Τι συμβαίνει όμως και αλλάζουν ?
Συμβαίνει το εξής μεγαλοπρεπές αξιοσημείωτο γεγονός, αισθάνονται την αληθινή αγάπη !

Την αγάπη, όπως δεν την είχαν νιώσει μέχρι εκείνη την στιγμή!


Όταν συναντάς τον άνθρωπο σου ή μάλλον συναντάς αυτό που πραγματικά ήθελες και αναζητούσες σε άλλες σχέσεις, που τελικά ήσουν μέσα σ αυτές απλά για να είσαι, τότε όλα γίνονται διαφορετικά.

Όλα παίρνουν μια διαφορετική μορφή, το μυαλό σου αρχίζει να σκέφτεται διαφορετικά. Αρχίζεις να υπολογίζεις τον άλλον που έχεις δίπλα σου, αλλάζεις την συμπεριφορά σου γιατί δεν θέλεις να τον πληγώσεις να τον κάνεις να νιώσει άσχημα ή να τον χάσεις.

Μπαίνεις ασυναίσθητα στην διαδικασία να σκέπτεσαι τι θα πρέπει να κάνεις ή να δώσεις για να κρατήσεις τον άνθρωπο αυτόν για πάντα κοντά σου. Εδώ αρχίζει η αλλαγή, η μεγάλη αλλαγή!


Κάθε μέρα που πέρνα, χωρίς να το αισθάνεσαι, λειτουργείς πιο πολύ με το τι θέλει ο άλλος και όχι με το τι θέλεις εσυ.

Σταματάς να είσαι αδιάφορος, εγωιστής, αναίσθητος, για έναν και μοναδικό λόγο…

Βρήκες το άλλο σου μισό, αγάπησες, ένιωσες ότι όλα τελικά είναι διαφορετικά.
Ξυπνάς ένα πρωί νιώθοντας ότι πρέπει να δώσεις, να ενδιαφερθείς, να αγκαλιάσεις, αυτόν/η που σε κάνει να χαμογελάς.

Αυτόν/η που σου ζέστανε την καρδιά σου. Αυτόν/η που όταν σε κοιτά σε ταξιδεύει στην αγάπη. Αυτόν/η που ξαφνικά με τον τρόπο του/της σου δείχνει ότι δεν υπάρχεις μόνο ΕΣΥ στην σχέση αυτή, αλλά υπάρχετε μαζί !


Αυτόν/η που χωρίς ούτε εκείνος/η ξέρει ότι το κάνει, σου αλλάζει την ζωή σου. Στην αλλάζει προς το καλύτερο. Είναι αυτό που είπαμε και πιο πάνω «βρήκε το δάσκαλό του» ή «βρήκε το κουμπί του».


Τι είναι όμως ο δάσκαλος ή το κουμπί ;

Τίποτα παραπάνω - πιστέψτε με - από αυτό που εμείς οι ίδιοι αναζητούσαμε.

Αυτό που τελικά επιθυμούσαμε.

Δεν πιστεύω ότι αλλάζει ο άνθρωπος, όχι, πιστεύω ότι απλά βρέθηκε κάποιος που τελικά μπορεί να σου βγάλει αυτό που πραγματικά είσαι !

Βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος ! Σου αγγίζει την ψυχή, σου αγγίζει την καρδιά, σου αγγίζει όλο τον συναισθηματικό σου κόσμο και σου βγάζει τον άλλο σου εαυτό, που τόσο καιρό έκρυβες…. γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχες βρει αυτόν/η που θα σ άγγιζε τόσο βαθιά !

Εδώ λοιπόν σταματούν όλα … εδώ αλλάζεις για να μην χάσεις αυτό που μπήκε στην ζωή σου και της έδωσε νόημα!

34 σχόλια:

  1. Πολύ σωστή περιγραφή του τι είναι το "άλλο μισό"! Εύχομαι πραγματικά σε όλους να το βρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτεινη δεν θα πω τπτ παραπανω απο τα θερμα μου συνχγαρητηρια γι αυτην την αναρτηση σου. Νασαι καλα να μας δωσεις κι ααλλες τετοιες αναρτησεις Καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Φωτεινή μου.
    Το μόνο πού θα πώ είναι πώς ναι,εγώ βρήκα το άλλο μου μισό πού μ'έκανε αρνάκι και δεν θέλω να το χάσω μέ τίποτε στο κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτεινή μου ωραία η ανάρτησή σου κι απ'ότι καταλαβαίνω μάλλον έχεις βρει κι εσύ το άλλο σου μισό....Μόνο που κατά τη γνώμη μου, ιδανικό είναι να μην"προσαρμοζόμαστε"εμεις για να ταιριάξουμε με κανένα.Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και το άλλο μισό το ίδιο,έτσι ώστε αν "κουμπώσουμε"σαν παζλ τότε ναι μπορούμε να πούμε ότι βρήκαμε αυτό που μας έλειπε...μακάρι όλος ο κόσμος να βρει το άλλο του μισό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω θα ρωτησω κατι αλλο ........ οταν βρησκεις το αλλο σου μισο και σου βγαζει ολα αυτα ...... αλλα στην πορεια των χρονων ... αλλαζουν αυτα ...... τι σημαινει? οτι δεν ηταν το αλλο σου μισο?

    συμφωνω παντως οτι τα συναισθηματα μας κανουν και αλλαζουμε ..... βγαζουμε πραγματα που ηταν θαμενα ή θελαμε και τα θαψαμε

    ωραιο θεμα φωτεινη :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το korinoskilo ρώτησε το πιο σωστό...τι γίνεται τότε? Γιατί μετά από χρόνια κάποιοι χωρίζουν λόγω "ασυμφωνίας χαρακτήρων"? Και πιο συχνά όσοι ζουν τον κεραυνοβόλο έρωτα, εκείνον που σε κάνει να λες "έχω βρει το άλλο μου μισό"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι ετσι γινεται με το αλλο μας μισο.τωρα μερικες φορες στην πορεια της κοινης ζωης ισως ερθουν καποια προβληματα που ισως οδηγησουν σε χωρισμο.αυτο ομως δεν σημαινει τπτ.για παντα θα ειναι το αλλο μας μισο.καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αλλο ερωτας αλλο αγαπη. δε βρισκεις στον ερωτα το αλλο μισο σου,τουλαχιστον οχι με τον απολυτο τροπο που παρουσιαζεται στην αναρτηση.στην αγαπη το βρισκεις.και η αγαπη δε πεθαινει ποτε εστω κι αν ερωτευτεις αλλου καποια στιγμη.
    καλημέρααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν:
    1.korinoskilo & Λευκη: εννοείτε οτι εαν παραμελήσεις το άλλο σου μισό...θα χωρίσεις. Αυτό που θα χωρίσεις όμως, θα είναι ένα παραιτημένο άλλο σου μισο. Είναι σαν να αγαπάς ένα πιάνο και το αφήσεις με τα χρόνια στους ιστούς των αραχνών και στην σκόνη... λόγω αδιαφορίας. Το άλλο μισό δεν σημαίνει οτι δεν θα χωρίσεις, αλλά αυτό που ταιριαζει απόλυτα με σένα... ο ανθρωπός σου... η ζωή σου. Όλα θελουν συντηρηση και προσοχή... έτσι δεν είναι;
    2. me to aseton sto xeri: υπάρχει άλλο μισο και στον ερωτα και ειναι το ιδιο αλλο μισο που αφορα την αγαπη. me to aseton sto xeri τι αγαπη θα μπορουσε να ειναι αυτη, που αν την απατησεις και την πληγώσεις... αυτη θα παραμείνει η ίδια και απαράλλαχτη; Όταν τα υγρά σου αναμειχθουν με άλλα υγρα... πα πα η συνταγή της αληθινής αγαπης... ή της μόνιμης αγαπης.
    Το νέφος που μας ενοχλεί στο να καταλάβουμε εαν πραγματικά μιλάμε για το αλλο μας μισό, είναι ο ενθουσιασμός στην αρχή της γνωριμίας. Όταν η ομίχλη αυτή καταλαγιάσει, μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για αυτο το Θείο δώρο που λέγεται "άλλο μισό".
    Το άλλο μισό είναι το εξάρτημα ψυχής το οποίο μας λείπει όταν γεννιόμαστε και όταν το βρούμε καποια στιγμή, ολοκληρώνεται η μηχανή του ερωτα και της αγαπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πιστεύω ότι απλά βρέθηκε κάποιος που μπορεί να σου βγάλει αυτό που πραγματικά είσαι !
    Βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος ! Σου αγγίζει την ψυχή, σου αγγίζει την καρδιά, σου αγγίζει όλο τον συναισθηματικό σου κόσμο και σου βγάζει τον άλλο σου εαυτό, που τόσο καιρό έκρυβες…. γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχες βρει αυτόν/η που θα σ άγγιζε τόσο βαθιά
    Συμφωνώ με τα λόγια σου!!!καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα...γιατί να...συμφωνώ τόσο πολύ μαζί σου??

    Καλό υπόλοιπο ημέρας Φωτεινή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φωτεινη με καληψες ετσι το δεχομαι ...... :))


    @σωκρατης ...... μπορει να σε παραμελησει και αυτο ... ολα τα ενδεχομενα παιζουν.......αλλωστε δεν εννοουσα αυτο ..... εννοω πως οταν στα 20 σου ας πουμε γνωριζεις καποιον και νομιζεις οτι ειναι το αλλο σου μισο ... και ξεκινας για μια κοινη πορεια ... και στην πορεια η συνταγη χαλαει ....και λογο πορειας και αλλαγων .... βρισκεις κατι αλλο που σε καλυπτει επιδη εχεις αλλαξει ....... τοτε πιο ειναι τελικα το αλλο μας μισο......
    το βλεπω συνεχεια γυρο μου ...... με την εξελιξη των χρονων να ειναι οι αναγκες αλλες ... απο τις αρχικες του αλλου μας μισου :)

    καλησπερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα
    ξέρεις, το μυστικό είναι πως δεν υπάρχει μυστικό. Οι σχέσεις ακολουθούν από μόνες τους τις προαιώνιες πορείες τους, που γνωρίζουν πολύ καλά.
    Εμείς τι κάνουμε; Αφηνόμαστε. Χωρίς εγωϊσμούς, χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς φιλοσοφίες. Απλά αφηνόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. AΣΠΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ..ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΛΤΕΡ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΝΤΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. EVI ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΡΕΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ..ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ...
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ...ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ..
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΡΙΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ...Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΗΚΑΜΕ..

    ΣΤΑ 20 ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΟΡΙΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ...
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ..ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    ΣΤΑ 20 ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΤΑΣ ΕΡΩΤΕΥΣΑΙ...ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ.ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ..ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕ ΤΟ ΑΣΕΤΟΝ..ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ..ΔΛΔ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ.
    ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ..ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΣ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ
    ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. FOTINI ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΛΙΓΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ..ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ ..ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΤΟ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ
    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΦΟΥΛΗ ΜΟΥ..
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. *Dreams within the twilight*
    ΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΕΛΙΟ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΞΑΝΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ..
    ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ..ΑΠΛΑ ΑΦΗΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ..
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Eγω λεω, το καλοκαιρι να βρεθουμε ολοι μαζι, απο ALTEREGO, μεχρι korinoskilo και me to aseton sto xeri (σιγα μην το ξεχασετε οι γυναικες... χα χα χα)... όλοι τελος πάντων... και να τα πούμε απο κοντά γιατι πονεσανε οι ραγες των δακτυλων μου να πληκτρογραφώ... Ας διοργανωσουμε μια ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... να γινουμε και τυφλα να τα πουμε και καλυτερα... και να δουμε εντέλει την επόμενη ημέρα, αν θα θυμόμαστε τα ΜΙΣΑ απο οσα ειπαμε το προηγουμενο βραδυ... χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. korinoskilo: κοριν με μπερδεψες τώρα… και είναι και βραδυ και νυσταζω παρα πολύ…
    Ακου: φαντασου σε τι προβληματισμό μπηκαμε ψάχνοντας το άλλο μας ΜΙΣΟ. Και λέω εγώ τώρα και αναρωτιέμαι… φαντασου τι θα γινόταν αν ψάχναμε και το άλλο μας ΟΛΟΚΛΗΡΟ… χα χα χα
    Την είπα την μαλακια ε;
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ... ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΑΜΑΝ ΠΙΑ... ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τόχεις δει με τα μάτια σου να συμβαίνει αυτό ?
    Ακούγεται σα το μεγαλύτερο θειο δώρο .
    Εγώ – που είμαι και μεγαλύτερος σου-δεν το έχω δει ποτέ.
    Παρά μόνο σε ταινίες .Κατά τα άλλα έχω δει μπόλικες σκοπιμότητες, συμβιβασμούς, δολιότητες, ηδονοπάθειες και όλα αυτά τα εξωτικά φρούτα .
    Και, πολύ πολύ μετριότητα .
    Τυχερός αυτός που θα το βρει .

    Καλό σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ Η ΝΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ?
    ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...ΧΕΧΕΧΕ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ..ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ..

    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πολύ ωραία ανάρτηση...πιστεύω πως όσα χρόνια και αν περάσουν μεταξυ δύο ανθρώπων πάντα υπάρχει ένα ερωτηματικο του ενός προς τον άλλο
    και ο χρόνος είναι ο απόλυτος κριτής των πάντων
    μια αγάπη δυνατή αντέχει στον χρόνο.....
    νάσαι καλά...εγραψες πολύ ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το πρόβλημα είναι όταν είσαι το άλλο μισό για περισσότερα άτομα απο ένα..

    ενώ μόνο ένα είναι το άλλο σου μισό..

    μαθηματικό αδιέξοδον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι γίνεται όταν εσύ πιστεύεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό αλλά εκείνο δεν νιω8ει τα ιδια με εσένα..? προχωράς ή του δίνεις ευκαιρίες συνέχεια μέχρι που να κλίσει αυτό την ίδια κουβέντα?
    φωτεινή μου διάβασα τα λόγια σου και πραγματικά μου έδωσες δύναμη και αισιοδο3ία! να σαι καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για να μπορεί κανείς να αναγνωρίσει το άλλο του μισό πρέπει να γνωρίζει ποιός είναι,τί θέλει,τί ψάχνει...Όμως,θεωρώ ότι στη ζωή υπάρχουν πολλά που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν και να σταθείς σε κάποιον ή κάποιους νομίζοντας ότι είναι το άλλο σου μισό...
    Για μένα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε το άλλο μας μισό...και να νοιώθει το ίδιο και εκείνο για μας(διότι μόνο τότε για μένα μπορεί να λέγεται ''το άλλο μισό'')...
    εγώ...ακόμα το ψάχνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή