Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Σεξ όπως στις διακοπές


Τι είναι αυτό που κάνει το καλοκαιρινό σεξ πιο καλό; Είναι μήπως η αλλαγή παραστάσεων; Τα λιγότερα ρούχα; Τα ειδυλλιακά τοπία; Ή απλά η πανέμορφη αίσθηση του να είσαι όλη μέρα στη θάλασσα, να ακούς το κύμα και να πίνεις τα ουζάκια σου;

Ασχέτως λόγου, κατά γενική ομολογία το καλοκαίρι είμαστε πιο χαλαροί, και αφηνόμαστε πιο εύκολα, κι έτσι το σεξ είναι πάντα καλύτερο. Γιατί όμως να αφήνουμε αυτό το υπέροχο feeling πίσω στο νησί και όταν γυρίζουμε στη ρουτίνα ξαφνικά όλα να γίνονται απαραίτητα βαρετά; Διαβάστε τις συμβουλές μας και απολαύστε καυτό σεξ, ασχέτως εποχής!



1) Βρείτε νέους τρόπους να χαλαρώσετε την ψυχή και το σώμα.

Τι σχέση έχει αυτό με το…καλό σεξ; Σας έχει τύχει ποτέ να μπορείτε να αποδώσετε όταν έχετε στο μυαλό σας τα 100 post it στο γραφείο και στο ψυγείο που σας υπενθυμίζουν το άγχος που σας κυνηγά; Κλείστε επιτέλους την τηλεόραση και μπείτε στο κλίμα…της χαλάρωσης κάνοντας ένα απολαυστικό μπάνιο με αιθέρια έλαια, και στην καλύτερη συνοδέψτε το με ένα μασάζ, που θα λειτουργήσει ανταλλακτικά.

2) Επικοινωνήστε

Στις διακοπές είχατε όλο τον χρόνο να ηρεμήσετε και να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί, ενώ πίσω στην καθημερινότητα είστε ικανοποιημένοι όταν λέτε κάτι παραπάνω από «καλημέρα» τα πρωινά και «καληνύχτα» τα βράδια. Αφήστε τις δικαιολογίες περί ρουτίνας και κούρασης, και βρείτε χρόνο να επικοινωνήσετε ποιοτικά με το σύντροφό σας. Οι έρευνες υπόσχονται – σχεδόν- ότι η καλύτερη επικοινωνία οδηγεί στο καλύτερο σεξ.

3) Κάντε έκπληξη ο ένας στον άλλο

Στις διακοπές δεν χρειαζόταν και κανένας υπολογισμός για να…πέσετε στο κρεβάτι! Όμως τώρα το καθημερινό σας πρόγραμμα δεν σας επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες. Μην τα παρατάτε πριν να προσπαθήσετε αρκετά. Μπορείτε να απολαμβάνετε το σεξ ακόμα και τις καθημερινές! Ετοιμάστε μία έκπληξη (θεματική ή όχι), φύγετε μία μέρα νωρίτερα από τη δουλειά και οι δύο, ή ακυρώστε ένα δείπνο με τα πεθερικά για να βρεθείτε οι δύο σας! Ο παράγοντας του αυθόρμητου θα ανεβάσει τη
libido στα ύψη.

4) Αλλάξτε το σκηνικό

Σίγουρα το Αιγαίο και η θάλασσα είναι πιο ειδυλλιακά σκηνικά από ότι η φάτσα του εκάστοτε παρουσιαστή ειδήσεων και ο καναπές που έχει πάρει το σχήμα…του σώματός σας. Ωστόσο, μπορείτε με μερικές «εξωτικές» πινελιές ή να δώσετε μία νέα πνοή στην κρεβατοκάμαρά σας, ή απλά να απολαύσετε το σεξ εκτός σπιτιού. Ναι, στη φύση (φροντίζοντας πάντα να είστε μόνοι σας, εσείς και το ζωικό βασίλειο).

5) Φροντίστε τον εαυτό σας.

Το καλοκαίρι έχουμε χρόνο για
pampering: αντηλιακό προσώπου, αντηλιακό σώματος, τέλεια αποτρίχωση, τέλειο μαύρισμα, ρούχα που κολακεύουν και αφήνουν λίγα στη φαντασία…όσο όμως ο καιρός αλλάζει και γίνεται πιο κρύος, τείνουμε να αφηνόμαστε. Λάθος! Φροντίζετε τον εαυτό σας (σωματικά και ψυχικά) όλες τις εποχές. Γιατί όταν αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας και εκπέμπουμε αυτοπεποίθηση, τότε γινόμαστε πιο ελκυστικοί.

Καλές..επιδόσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου