Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ



"Ο νόμος της έλξης, είναι ο νόμος της δημιουργίας. Η κβαντική φυσική μάς λέει ότι ολόκληρο το Σύμπαν προήλθε από τη σκέψη!Δημιουργείτε την ζωή σας με όχημα τις σκέψεις σας και το νόμο της έλξης,και όλοι οι υπόλοιποι κάνετε ακριβώς το ίδιο. Ο νόμος δεν εφαρμόζεται μόνο όταν έχετε επίγνωση της λειτουργίας του!Ήταν ανέκαθεν σε εφαρμογή στην ζωή σας και στην ζωή κάθε ανθρώπινου όντος, από καταβολής κόσμου!Όταν αποκτήσετε συνείδηση αυτού του σπουδαίου νόμου θα αποκτήσετε συνείδηση του πόσο εκπληκτικά ισχυροί είστε.Τόσο ισχυροί, ώστε να μπορέσετε να δημιουργείτε τη ζωή σας με τη ΣΚΕΨΗ!!! Η δύναμη του μυαλού σας Προσελκύετε τις σκέψεις που κυριαρχούν στη συναίσθησή σας, είτε είναι συνειδητές είτε ασυνείδητες.Ιδού η δυσκολία.

Είτε είχατε συναίσθηση των σκέψεών σας στο παρελθόν είτε όχι, τώρα έχετε.Αυτή τη στιγμή ξυπνάτε από ένα βαθύ ύπνο και αποκτάτε συναίσθηση! Συναίσθηση της γνώσης, συναίσθηση του νόμου, συναίσθηση της δύναμης που σας δίνουν οι ίδιες σας οι σκέψεις.

Ο νόμος της έλξης ορίζει ότι τα όμοια έλκονται, άρα όταν κάνετε μια σκέψη,προσελκύετε ταυτόχρονα και άλλες όμοιές της.

Στην πραγματικότητα, ο νόμος της έλξης είναι υπάκουος.Όταν σκέφτεστε αυτό που θέλετε και εστιάζετε πάνω του με όλες τις δυνάμεις σας, ο νόμος της έλξης θα σας δώσει αυτό ακριβώς που επιθυμείτε, κάθε φορά.Προσελκυούμε τις σκέψεις που είναι για το ανώτερο καλό μας.
Όταν εστιάζετε σε αυτά που δεν θέλετε,"δεν θέλω ν'αργήσω,δεν θέλω ν'αργήσω" ο νόμος της έλξης δεν ακούει ότι δεν το θέλετε, υλοποιεί όσα σκέφτεστε και αυτό θα εξακολουθήσει να το κάνει. Ο νόμος της έλξης δεν μεροληπτεί υπέρ του "θέλω ή δεν θέλω".Όταν εστιάζετε σε κάτι, ανεξάρτητα απο το τί είναι αυτό, ουσιαστικά του ζητάτε να υλοποιηθεί. Δεν θέλω μια αποτυχημένη σχέση

θέλω μια αποτυχημένη σχέση

Οι σκέψεις είναι μαγνητικές.Και οι σκέψεις έχουν οι καθεμιά την δική της συχνότητα. Καθώς τις πραγματοποιείτε οι σκέψεις σας εκπέμπονται στο Σύμπαν και προσελκύουν δια του μαγνητισμού όλα όσα βρίσκονται στην ίδια συχνότητα.Ότι εκπέμπεται επιστρέφει στην πηγή του- δηλαδή σε εσάς.

Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν ανθρώπινο αναμεταδότη, ο οποίος εκπέμπει με τις σκέψεις του σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάτι στην ζωή σας, αλλάξτε συχνότητα αλλάζοντας τις σκέψεις σας.

Οι τωρινές σκέψεις σας δημιουργούν την μελλοντική ζωή σας. Ότι σκέφτεστε πιο έντονα, αυτό στο οποίο εστιάζεστε περισσότερο αυτό θα υλοποιηθεί με την μορφή της ζωής σας.

Οι σκέψεις σας γίνονται αντικείμενα"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου