Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Υπάρχουν οι φύλακες άγγελοι;

Πάρα πολλά βιβλία και διάφορες ιστοσελίδες που έχουν ως κύριο θέμα τους αγγέλους βρίθουν από διηγήσεις .......
  • Υπάρχουν οι φύλακες άγγελοι;
  • Έρχονται κάποιες φορές για να βοηθήσουν και να παρηγορήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κάποια ανάγκη;
  • Γιατί εμφανίζονται και βοηθούν κάποιους ανθρώπους μόνο κι όχι κάποιους άλλους;
  • Εσείς έχετε κάποιον φύλακα άγγελο;
  • Αν ναι, πως μπορείτε να τον ανακαλύψετε και πως επικοινωνείτε μαζί του;


Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Time αποκάλυψε πως το 69% των Αμερικανών πιστεύουν στους αγγέλους και το 40% απ' αυτούς πιστεύουν πως έχουν έναν προσωπικό φύλακα άγγελο. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη για την ύπαρξη των αγγέλων. Η μόνη «απόδειξη» που έχουμε για την ύπαρξη τους είναι η μακρά θρησκευτική παράδοση, περιστατικά από την Βίβλο κι οι πολλές διηγήσεις όπως η παραπάνω από ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν πως αυτά τα πνευματικά όντα έχουν επηρεάσει τις ζωές τους. Εν κατακλείδι, οι άγγελοι είναι τις πιο πολλές φορές ένα θέμα πίστης και πολλοί πιστοί έχουν εκφράσει τις απόψεις τους για το ποιος μπορεί να είναι ο ρόλος του φύλακα αγγέλου στην ζωή κάποιου ανθρώπου καθώς και πως μπορεί κάποιος να τους προσεγγίσει για να ζητήσει βοήθεια.

Τι είναι οι Φύλακες Άγγελοι;

Οι φύλακες άγγελοι θεωρούνται πως είναι κάποια πνευματικά όντα τα οποία έχουν αναλάβει να βοηθούν τους ανθρώπους στη Γη με διάφορους τρόπους. Το κατά πόσο υπάρχει ένας φύλακας άγγελος για έναν άνθρωπο, ένας άγγελος για πολλούς ανθρώπους, ή πολλοί άγγελοι για έναν άνθρωπο, μας είναι άγνωστο. Όμως είτε πιστεύετε ή όχι σ' αυτούς, είτε θέλετε έναν ή όχι, οι πιστοί επιμένουν πως έχετε ήδη ένα φύλακα άγγελο.

Ποια είναι η εντεταλμένη αποστολή τους; Σύμφωνα με τους «Υποστηρικτές του Αγγελικού Είδους» (τώρα εκλιπόντες), έχουν αναχαιτίσει πολλές κρίσιμες περιστάσεις στην ζωή μας και βοηθούν όποτε μπορούν για να κάνουν την ζωή μας να κυλήσει πιο ήρεμα. Μερικές φορές αυτό γίνεται είτε με το να εμπνέουν κάποιον ωθώντας τον σε δράση, είτε με το να μας δανείζουν κάποια υπερανθρώπινη δύναμη, όπως συνέβη στην περίπτωση μιας γυναίκας που κατάφερε να σηκώσει ένα ολόκληρο αυτοκίνητο για να απεγκλωβίσει τον γιο της. Έχουμε ακούσει επίσης για ένα φορτηγό που ήταν εκτός ελέγχου με έναν αναίσθητο οδηγό στο τιμόνι το οποίο άλλαξε κατεύθυνση την τελευταία στιγμή, αποφεύγοντας έτσι να πέσει σε μια στάση λεωφορείου που ήταν κατάμεστη από κόσμο. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά που αποδίδονται στην τύχη, σε κάποια σύμπτωση ή ακόμα και σε θαύμα, τα οποία όμως έχουν μοιάζουν σα να έχουν δεχτεί μία «χείρα βοηθείας».

Οπότε γιατί οι άγγελοι δεν έρχονται για να συνδράμουν τους ανθρώπους όποτε τους ζητείται; Μερικές φορές αναφέρεται ότι οι άγγελοι πρέπει να μένουν στο προσκήνιο και να παρέχουν μόνο υποστήριξη και αγάπη, όσο εμείς κάνουμε πράγματα για τους εαυτούς μας. Αυτό συμβαίνει όταν νιώθουμε μόνοι τη νύχτα πριν ξημερώσει.

Πως γνωρίζουμε ότι οι Άγγελοι υπάρχουν;

Ακόμη κι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν στην ύπαρξη των αγγέλων παραδέχονται πως οι άγγελοι σπάνια εμφανίζονται ως φυσικές υποστάσεις. Παρόλα αυτά, αναφέρουν πως υπάρχουν άλλοι τρόποι ώστε οι φύλακες άγγελοι να κάνουν γνωστή την παρουσία τους.

Μερικοί άνθρωποι λένε πως ακούν αγγελικούς ήχους οι οποίοι δε μπορούν να αποδοθούν με μια ανθρώπινη περιγραφή, σύμφωνα με το άρθρο «Άγγελοι» στο περιοδικό Future365. Άλλοι έχουν την αίσθηση μιας ξαφνικής ζεστασιάς ή άνεσης ή - σε μερικές περιπτώσεις ακόμα λύπης και θλίψης, ενώ μερικοί ακούν έναν ξαφνικό ήχο από φτερά που ανοιγοκλείνουν απαλά γύρω τους. Ορισμένες φορές η αγγελική ενέργεια μπορεί να γίνεται αισθητή εντελώς διαφορετικά, σαν ένα αναπάντεχο κύμα αέρος που δημιουργείται από το πέρασμα ενός αγγέλου σε «ώρα αποστολής» με την ταχύτητα του φωτός. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε στιγμές μιας επικείμενης καταστροφής. Άλλες φορές πάλι, νοείται απλά από τον άνθρωπο ως μια ανεξήγητη παρουσία.

Πως να επικοινωνήσετε με τον Φύλακα Άγγελος σας

Ο Robert Graham, στο άρθρο του «Οι Άγγελοι μιλάνε: Εσείς ακούτε;» αναφέρει πως όλοι μας έχουμε έναν φύλακα άγγελο που επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας, τις περισσότερες φορές όμως είμαστε πολύ απασχολημένοι για να τους ακούσουμε Αν είμαστε προσεκτικοί όπως λέει, και πρόθυμοι να παραμείνουμε ανοιχτοί σε αυτήν την επικοινωνία, θα λάβουμε ξεκάθαρα μηνύματα που θα μας βοηθήσουν στην καθημερινή μας ζωή.

«Αν θέλετε ένα ξεκάθαρο κι ακριβές μήνυμα από τον άγγελο σας», λέει ο Graham, «πρέπει να θέσετε μια ευθεία ερώτηση. Πρέπει να ρωτήσετε δυνατά. Οι ξεκάθαρες κι ακριβείς ερωτήσεις θα φέρουν ξεκάθαρες κι ακριβείς απαντήσεις. Αυτές θα είναι πάντοτε απτές και συγκεκριμένες, κάτι στο οποίο θα μπορείτε να βασιστείτε. Όταν κάνετε μια επιπόλαια ερώτηση θα λάβετε μια χαζή απάντηση. Το σύμπαν θα ανταποκριθεί στο δικό σας επίπεδο αγνότητας».

Οι άγγελοι είναι πάντοτε πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, σύμφωνα με τη Doreen Virtue στο άρθρο της «Καλώντας όλους τους Αγγέλους» που δημοσιεύτηκε στο beliefnet, όμως θα πρέπει να είμαστε κι εμείς πρόθυμοι να δεχθούμε την βοήθεια από την στιγμή που έχουμε ελεύθερη βούληση. Η Virtue αναφέρει: «Για να ζητήσεις κάποια αγγελική βοήθεια δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάνει μια τελετή επίκλησης». Οι μέθοδοι που προτείνει είναι πιθανότατα πιο βολικοί αλλά και πιο οικείοι στους περισσότερους ανθρώπους, όπως:

  1. Να γράψετε ένα γράμμα στον φύλακα άγγελο σας αναφέροντας καθαρά το πρόβλημα σας και την ανάγκη σας.
  2. Σχηματίστε μια νοερή εικόνα «βλέποντας» δηλαδή τον φύλακα άγγελο σας γύρω σας με τα μάτια της ψυχής σας.
  3. Kαλέστε τους πνευματικά σκεφθείτε πως κάνετε την έκκληση σας προς τον άγγελο
  4. Mιλήστε δυνατά, ορίστε το πρόβλημα σας λεκτικά

Το άρθρο «Συνδεθείτε με τον Άγγελο σας» προτείνει ακόμη έναν τρόπο: τον διαλογισμό. «Νιώστε άνετα, όντας καθισμένος κάτω ή ξαπλωμένος. Αποκτήστε επίγνωση της αναπνοής σας. Αφήστε το σώμα σας χαλαρό, αδειάστε το μυαλό σας αφήνοντας του τέτοιο χώρο σαν να ήταν ολόκληρο το σύμπαν μέσα σας. Τώρα απλά υπάρχετε, δεν κάνετε κάτι. Επικοινωνήστε με τον άγγελο με τον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Περιμένετε γαλήνιοι κι έχοντας συνείδηση του τι συμβαίνει. Μπορεί να μην σας φανεί αρκετό αυτό στην αρχή. Να είστε υπομονετικοί καθώς κάποιες ανεπαίσθητες αλλαγές θα συμβούν, όπως το να δείτε κάποιο φως, χρώματα ή μορφές. Μπορεί να αισθανθείτε μια παρουσία και να νιώσετε ένα ρίγος. Ίσως νιώσετε μια συγκίνηση και θα γεμίσετε με αγάπη».

Είναι όλο αυτό μια απερισκεψία που πηγάζει από την δεισιδαιμονία; Μήπως η ιδέα του φύλακα αγγέλου είναι ένα ανθρώπινο επινόημα, σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθάει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Ή είναι υπαρκτά όντα; Το όλο θέμα δε μπορεί ούτε να αποδειχθεί ούτε να απορριφθεί οριστικά. Ίσως η προσωπική σας πίστη ή εμπειρία να είναι αυτό που ορίζει την αλήθεια για εσάς.

Η απάντηση στο αν υπάρχουν και κακοί Άγγελοι είναι ΝΑΙ.

Είναι τα γνωστά δαιμόνια ή Δαίμονες και περιγράφονται αυτά, όπως και οι καλοί Άγγελοι στην Αγ. Γραφή με κάθε λεπτομέρεια. Να θυμίσω ότι όλοι οι Άγγελοι ήσαν καλοί και αγαθοί μέχρι τη στιγμή της "πτώσης" του επικεφαλής τους Αρχιστράτηγου Εωσφόρου (= λαμπρό φώς), δηλαδή του Σατανά (απο τη λέξη "Σατάν" = μόνος, επειδή καταδίκασε τον εαυτό του - μετά την πτώση του - να ζεί μόνος, μακριά δηλαδή απο την Θεική οικογένεια). Στη διάρκεια λοιπόν της πτώσης, κι ενώ όλοι οι Άγγελοι ακολουθούσαν τον αρχηγό τους, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ φώναξε "Σταθήτε..." (Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου...), τότε ένα μέρος που είχε ήδη ακολουθήσει τον Εωσφόρο και βρέθηκε στη Γή αποτέλεσε τα σημερινά Δαιμόνια, ένα άλλο που εκείνη τη στιγμή βρέθηκε μεταξύ ουρανού και γης αποτέλεσε τα Τελώνεια και οι υπόλοιποι που υπάκουσαν στον Μιχαήλ και παρέμειναν στη θέση τους στον ουρανό είναι οι σημερινοί Άγγελοι. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον προσωπικό του Άγγελο (που έχει και όνομα!)που τον συντροφεύει απο την ώρα της γέννησής του και μέχρις της παράδοσης της ψυχής του στο Θεό (ή στο Διάβολο, αν τα Τελώνεια, που βρίσκονται στη διαδρομή γης-ουρανού, υπερισχύσουν λόγω των κακών έργων αυτής της ψυχής στη γή). Όλοι μπορούμε να ακούσουμε ή να καταλάβουμε τη παρουσία του Αγγέλου μας και να δεχτούμε τη βοήθειά του. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αδιάλειπτα αγαθή ζωή (...η "μαγκιά" δυστυχώς εκεί δεν περνάει!) και η τυφλή εμπιστοσύνη - ΧΩΡΙΣ την παραμικρή ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ - της ύπαρξης όλων αυτών των επουράνιων δυνάμεων. Διαβεβαιώ κατηγορηματικά ότι έστω και μια δοκιμή, για ένα διάστημα, προς αυτή τη κατεύθυνση θα σας αφήσει άφωνους, ιδίως αυτούς που γελάνε αυτή τη στιγμή, όπως πριν χρόνια χλεύαζα και γέλαγα κι εγώ... Απλώς αφεθείτε, αγνά και αληθινά φίλοι μου κι ένα υπέροχο φώς γνώσης θα τυλίξει τον νού σας, μια ήρεμη δύναμη θα γεμίσει τη ψυχή σας κι όσα προβλήματα, ανασφάλειες και άγχη αν έχετε σύντομα θα λέτε αυτό που έλεγα κι εγώ "Ανησυχώ γιατί ...δεν ανησυχώ!" Αλλάξτε την ελπίδα με την Πίστη, την ακλόνητη Πίστη και θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει θεαματικά...

14 σχόλια:

  1. Τι να σου πω? Δεν έχω δει κανένα Άγγελο ποτέ, εκτός από αυτούς που υπάρχουν σε διάφορες ταινίες.... Μάλιστα μου άρεσε πολύ ο Τραβόλτα που έκανε έναν σε μια αστεία ταινία και φυσικά ο Κέιτζ που έκανε τον άγγελο στην Πόλη των Αγγέλων με την Μεγκ Ράιαν. Σίγουρα κάτι υπάρχει που μας βοηθά, αλλά εγώ δεν είμαι η ειδική για να το αναλύσω και να το αποδείξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ...
    ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

    Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν πιστεύεις στην άλλη ζωή
    την μετά θάνατο, δηλαδή στην αιωνιότητα της ψυχής
    επόμενο είναι να πιστεύεις
    και στους αγγέλους...
    Προσωπικά πιστεύω και δεν σου κρύβω
    πως από μικρή αγαπούσα πολύ τους αγγέλους
    (κι ας μην έχω δει)

    Καλό ξημέρωμα ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ...ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ

    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΝΘΑΙΟΣ 18 ΕΔΑΦΙΟ 10
    1 προσεχετε μη καταφρονησητε ενος των μικρων τουτων διοτι σας λεγω οτι οι αγγελοι αυτων εν τοις ουρανοις διαπαντος βλεπουσι το προσωπον του πατρος μου του εν ουρανοις
    μια απο τις μαρτυρίες της γραφής περι των αγγέλων μιλώντας για τα μικρά παιδιά
    τώρα για εμάς δεν ξέρω μας αντέχουν?
    καλη σου νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ..
    ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η τοποθέτησή σου είναι ξεκάθαρη και δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Υπάρχουν άνθρωποι που γελάνε διαβάζοντας παρόμοιες αναφορές. Από άγνοια σίγουρα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που γελάνε με όσους γέλασαν. Από γνώση που συνήθως προήλθε από κάποια μικρή ή μεγαλύτερη προσωπική εμπειρία. Συντάσσομαι με την άποψή σου. Οι φύλακες άγγελοι είναι υπαρκτές οντότητες. Από πού πηγάζει η δική μου βεβαιότητα όμως δεν πρόκειται να το πω ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..πολυ ενδιαφερον κειμενο...μακαρι να εχω φυλακα-αγγελο...
    Να εισαι καλα..καλο σου μηνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΚΡΟΥΤΖΑΚΟ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΣ..
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΘΑ...ΟΣΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΔΕΝ ΧΕΡΟΥΝ...
    ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαγευτική η ανάρτησή σου.Θέλω να πιστεύω στους Αγγέλους όμως έχω και μια αμφισβήτηση εκείνοι που χάνονται άδικα δεν είχαν Αγγελο ή δεν ήταν καλός και δεν τους πρόσεχε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φωτεινή καλημέρα σου.
    Βρέθηκα τυχαία στο μπλογκ σου και έπεσα σε μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση περί των αγγέλων.
    Χαίρομαι να ανακαλύπτω άτομα που πιστεύουν στις ουράνιες υπάρξεις.Κι επειδή ανήκω σε αυτή την συνομοταξία να μου επιτρέψεις να κάνω μερικές διορθώσεις.
    Εωσφώρος δεν σημαίνει το λαμπρό φως αλλά ο "φέρων το φως".
    Ηταν ο αγαπημένος απο τους πρωτόπλαστους "χωρίς φύλο" του Υψιστου.Εναντιώθηκε απέναντι του γιατί έδωσε το προνόμιο της αναπαραγωγικής ηδονής στους ανθρώπους -Γεννεση κεφ.ς'παρ.4- και έκανε την επανάσταση.
    Αλλα ολα αυτά έγιναν billion milion χρόνια μετά από την συγκεκριμένη αποστολή που είχαν οι άγγελοι της αρχικής δημιουργίας.
    Και αποστολή τους ήταν να δημιουργήσουν την εξέλιξη στις γαίες που δημιούργησε ο ΩΝ.
    Τότε ήταν δυο ψυχές σε ένα ουράνιο πλασματικό σώμα ενωμένες(αμφίφυλα όντα).
    Νόμισαν όμως πως μπορούνε να γίνουν Θεοί και παρασύρθηκαν έξω από τον αρχικό τους σκοπό.
    Εγιναν πολλά εν ταις ημέραις εκείνες.Η γή άρχισε να αλλάζει.Είδη χλωρίδας και πανίδας εξαφανίστηκαν και ο ΩΝ χώρισε το δισυπόστατο αμφιφυλο ον σε δυο κομμάτια.Και το καταδίκασε να ψάχνει αιώνια το άλλο του μισό.
    Δεν έχουμε λοιπόν φύλακα άγγελο,μάλλον είμαστε το άλλο μισό του που βρήκε και θέλει να ενωθεί μαζί του αλλά δυστυχώς σε αυτόν τον πλανήτη Γη δεν είναι δυνατόν.....
    Γι αυτο προστατεύει κάποια άτομα ενώ άλλα οχι.

    Αγαπητή Φωτεινή σαν πρώτο βιβλίο θα σου συνιστούσα να διαβάσεις την Βίβλο όλων των θρησκειων και μετα θα σου συνέστηνα για συνέχεια τον Γιακομπ Λορμπερ
    Είναι φοβερός στην επεξήγηση της ύπαρξης των ουρανίων, χωρίς φύλο, παιδιών και του Παράδεισου και της Κολασης!
    Αλλα αυτό είναι ένα θέμα άγνωστο στους περισσότερους!!!!!!
    Ευχομαι καλό Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή